Председателят на УС на „Левски на левскарите“ – Димитър Костадинов, гостува в студио "Дерби“. Пред водещия Георги Симеонов, той разкри основната цел и членския внос на сдружението.

„Ще има информационна кампания, чрез която да убедим хората в правотата си. Всички са добре дошли. Основната цел е да направим Левски свободен, независим и печеливш клуб. Нещо, което не се случва в последните години. Левски беше отнет от левскарите още през 1944-а година, заедно с имуществото му. Това е голямата ни цел – Левски да се върне към корените си, както са ни го завещали нашите учредители. Това е голяма битка за Левски, която водим от много отдавна“.

Антон Узунов
77 снимки

„Има много работа, която да свършим. Името не е случайно – „Левски на Левскарите“ – Левски трябва да е на тези, които го обичат, на всички левскари, а не на определен. В последните години се видяха резултатите, когато клубът беше управляван авторитарно. Левски е отвъд това да бъде просто клуб. Спазили сме буквата на закона при учредяването“, продължи той.

„Определихме членски внос на 200 лева. Всеки, който иска да членува, трябва да ги заплаща на не повече от четири равни части“, коментира Костадинов в студио "Дерби“.

Повече от студио "Дерби" вижте в прикаченото видео!