Стана ясно, че замененият принудително в мача с Берое нападател на Хебър Ивайло Михайлов е с нова неприятна контузия. Той има спукано ребро и разкъсване на адуктора след зверския сблъсък с вратаря на старозагорци Гошев при отбелязване на първия гол в мача. Михайлов тъкмо се бе завърнал след дълго лечение на друга контузия, но сега отново ще бъде извън терените.

Футболистите на Хебър от днес официално са в лятна ваканция, информираха от клуба.  След вчерашната последна за сезон 2022/2023 г. тренировка, отборът се събра на прощална вечеря в един от най-актуалните комплекси край Пазарджик, като на сбирката по лични причини не успяха да присъстват част от състезателите и спортно-техническия щаб.

Датата на първия сбор след кратката ваканция се очаква да стане ясна с отпадане на най-важната за момента въпросителна – кой ще води отбора през новия сезон. Както Любослав Пенев вече обяви след края на двубоя с Берое, неговата уговорка с кмета на общината Тодор Попов е била до края на състезателната 2022/2023 г. Очаква се до петък Пенев да има среща с пазарджишкия кмет, на която да се коментира и темата за неговото евентуално оставане начело на Хебър през новото първенство.