Защитникът на Левски - Хосе Кордоба, даде интервю пред DIEMA SPORT, в което говори за подготовката на тима, евентуален трансфер и съветите, които получава, за да подобри играта си. 

"Чувствам се много добре. Сега работим върху нещата, които искат треньорите. Подготовката върви добре. Тук сме 20 дни, тренировките са качествени от тактическа гледна точка. Цанко Цветанов ми помага. Той е много интелигентен и има много какво да ми каже по отношение на играта в защита и играта с топката. Работих много, за да се науча да играя чисто, да отнемем топката без да извършвам нарушение и да предотвратявам голови възможности", каза той.

"Спокоен съм, не допускам слуховете за трансфер да влияят. Фокусиран съм върху представянето си с Левски", каза защитникът по повод свой трансфер. 

"В края на сезона искам да видя Левски на добра позиция, да се класираме за Лига на конференциите. Надявам се да го постигнем". 

"Трудно ми е да кажа дали предпочитам схема с трима или двама централни защитници. Предпочитам да можем да се възползваме от играта на крайните бранители по крилата. Знам, че и съотборниците ми се чувстват добре с трима. И с двама централни защитници се чувствам уверен. Ако трябва да тегля чертата с трима е една идея по-добре". 

"Опитвам се да помаган на по-младите. Разговарям с тях, малко на български, малко на английски. Всички сме фокусирани и се учим от нашите треньори", каза още Кордоба.