Лудогорец и Черно море се изправят един срещу друг в дуел от 8-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 18:00 и ще бъде излъчена пряко по DIEMA SPORT. Gong.bg, от своя страна, ще проследи всичко най-интересно на живо. 

Черно море се представя отлично от началото на сезона. Възпитаниците на Илиан Илиев записаха 5 победи и 1 загуба на сметката си, като единственото поражение дойде от ЦСКА на "Армията". Отборът е в серия от 3 поредни успеха след това и самочувствието на играчите е високо.

Лудогорец в последния месец бе съсредоточил повече внимание на представянето си в евротурнитите. С доста усилия разградчани се добраха до групите на Лига Европа. Междувременно обаче те постигнаха добри резултати и в първенството, записвайки 4 победи и 1 реми до момента. Имайки предвид, че са с 2 мача по-малко, това е повече от добър актив, който поставя хегемона в пол позишън за нова титла.

Илиан Илиев няма да може да използва в този мач контузените Димов, Панов и Сула. За Лудогорец отсъстващите ще бъдат контузените Янков и Гонсалвеш. 

Вероятни състави:

Черно море: Дюлгеров, Попов, Атанасов, Босанчич, Дичев, Клементе, Панайотов, Мимиго, Василев, Кета, Сердюк;

ЛудогорецСлуга, Сисиньо, Вердон, Пластун, Недялков, Шоу, Пьотровски, Десподов, Текпетей, Рик, Тиаго;