Едно от новите попълнения на Берое - Енцо Ойос, блесна със страхотна техника в мача с ЦСКА 1948. Аржентинецът с физика на легендарния Диего Марадона, направо скри топката на "червените", които в много моменти изглеждаха безсилни да спрат техничаря. 
 
Ойос блесна с триково подаване с пета в 30-ата минута, като по този начин съумя да изведе съотборник в голова позиция. В друга ситуация 23-годишният аржентинец събра около себе си трима играчи на ЦСКА 1948, които така и не видяха топката. Футболистите в "червено" често прибягваха и до нарушения в безсилието си да спрат техничния халф на Берое, който се понрави и с няколко отлични извеждащи подавания, които като по чудо не завършиха с гол. Затова и при смяната си в добавеното време на мача, Ойос бе изпратен с аплодисменти от феновете в Стара Загора.  
 
Това лято Енцо Ойос дойде под наем в Берое от третия във Втора аржентинска дивизия -  Чикарита Хуниорс. Той обаче така и не успя да дебютира при предишния наставник на тима Густаво Араголаса заради липса на работна виза. Първия си мач за Берое той изигра срещу Ботев Враца, когато записа 26 минути, а вчера започна титуляр. Ако изиграе 70% от мачовете с екипа на старозагорци,  българският клуб има опция да откупи 75% от правата на играча за сумата от 350 000 долара.
 
Насладете се на техничните отигравания на аржентица във видеото