Наставникът на Берое, Петър Колев, смята, че на футболистите му е липсвала известна смелост при гостуването на Лудогорец, загубен с 1:3 от старозагорци. Той подчерта, че не е лесно да се мотивира отбор, в който има несигурност, но отново затвърди, че информациите за смяна на модела в клуба са напълно неверни. 

61 снимки

„Искам да поздравя Лудогорец за юбилейната титла. Иска ми се да поздравя треньора им, който накара тима му да възприеме неговите идеи. На нас днес не ни достигна смелост и понякога класа. Съдбата ни даде шанс да сме при равен резултат до последните минути, но когато нарушиш тактическата постановка в последната част, то ще загубиш“, започна той.

„Имаше много брак и нехарактерни грешки за някои играчи. Нашите шансове за по-високо класиране бяха илюзорни и трябваше да сме далеч по-спокойно. Радвам се, все пак, че играчите разбраха сериозността на мача. Много е трудно, когато имаш толкова много играчи с неясна съдба, да мотивираш тези играчи“.

„През седмицата излезе материал, в който се говори за нов строй в Берое, махане на чужденци и намаляване на заплатите. Аз не познавам нещо подобно. Реагирахме бързо и на играчите им беше обяснено какво предстои за клуба“, завърши Колев.