Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, сподели разочарованието си от поражението с 0:3 срещу Черно море. Специалистът смята, че гостите са се нагодили много по-добре към снежните условия на терена и това се е оказало ключово. 

„Много боли от подобни загуби. Готвихме се за напълно различен мач. Премина се към вариант ритане напред и борба, за което явно не бяхме подготвени. Това обаче важи и за Черно море. Преди първия гол имаше 100% фаул срещу Октавио – може да питате и 4-тия съдия. След това изпуснахме и дузпа. След това допуснахме втори гол, а третия не искам дори да го коментирам“, завърши Колев.

„Дузпата е минало, така че няма за какво да коментираме. Трябва да сме готови за реакция срещу Славия. Трябва да разкрием потенциала си, защото днес нямаше как да се оценят нещата. Защитниците на Черно море се ориентираха по-добре. Нямаше халфова линия и изнасяне, само ритане. Те се нагодиха по-добре към мача“.

„Не мисля, че мястото ни в таблицата има значение. Всички играят много надъхано и подготвено. Едва ли само напрежението е фактор“, завърши той.