Футболистът на Арда Кърджали Иван Коконов получи наградата си за играч №1 на 15-ия кръг в efbet Лига, а след това коментира представянето на отбора си през есента.
 
"Показахме хубав колектив, с времето стана и отбор. Беше трудно, но затова сме мъже - с характер излязохме от ситуацията с коронавируса. Изравняването на Левски ни даде импулс, изведоха ме сам срещу вратаря, защитникът наближаваше и трябваше да стрелям, затова се получи този хубав гол. Във всеки мач излизаме да показваме най-доброто от нашите качества. Срещу отборите от топ 6 е по-трудно, но и по-сладко.
Очакват ни само добри времена. Всяка победа ни дава все повече увереност. Нашият треньор има нюх към футболистите. Българите се справяме чудесно, с повече чужденци е по-трудна комуникацията, а и сработването. Апетитът наистина идва с яденено, но ние нямаме конкректна цел. Искаме да играем добре, да радваме хората и дай боже, да сме в тройката. Тази година ми е най-силната, надявам се след Нова година да се върна още по-силен. Ясно е, че всеки иска да излезе в чужбина, но в Арда се чувствам отлично. Нямам любим отбор в България, вкарвал съм и на ЦСКА, винаги е сладко.
 
На 4 януари се събираме, след няколко дни започвам индивидуални тренировки, всеки професионалист трябва да пази форма по празниците. Националният отбор ли? В него трябва да има звено от 10-15 души и другите да са тези, които са показали добра моментна форма", каза Иван Коконов.