Бившият футболист и треньор на Левски - Емил Велев, призова Наско Сираков да върне Станимир Стоилов начело на "синия" тим. 

Последният наставник, печелил титлата на "Герена" смята, че залагането на български специалисти е правилният път за бъдещето на клуба. Той припомни и несполучливия период на Делио Роси начело на клуба.

"Трябва да се променят доста неща, за да се стабилизира ситуацията. Необходими са правилни решения. На първо време - отново трябва да бъде потърсен Стоилов за старши треньор. Не казвам, че на всяка цена трябва да се махне Хубчев, просто споделям мнение", започна Велев. 

"Подходящият човек за Левски е Стоилов - няма какво да си кривим душата. Той, с неговия щаб, може да даде много. Мъри трябва да бъде върнат. Друг е въпросът дали ще бъде поканен", каза Кокала, след което си припомни и престоят на "Герена", когато бе помощник на Мъри.

"Да, до 2008 година. Но целите ми бяха след това да бъда старши треньор, както и се случи. Пътищата ни донякъде се разделиха, но винаги съм се радвал на успехите на Стоилов. Той е можещ човек и най-нормалното е да бъде поканен. Друг вариант на първо четене не намирам. С чужденците ударихме на камък, не трябва да се пробва пак такъв ход", призова Емил Велев.