Вратарят на Левски Милан Миятович е  надделя над конкурентите си при вратарите в мачовете от 28-ия кръг на efbet Лига. Стражът на „сините“ допусна едно попадение при победата над Берое с 2:1 в Стара Загора, но направи няколко решителни намеси.

Черногорецът събра индекс от 4,63, след като направи 6 спасявания, 5 пресечени центрирания и 18 точни подавания към своите съотборници.

На втората позиция остана вратарят на Славия Антонис Стергиакис, който събра индекс от 3,93 при равенството 0:0 на „белите“ с ЦСКА.

Третата позиция е за стражът на Царско село Джони Пласид, който събра индекс от 3,05 след победата на тима при гостуването на Витоша Бистрица с 1:0.

На четвъртата позиция остана стражът на Етър Христо Иванов, който събра индекс от 2,43, след като допусна две попадения при равенството 2:2 на „болярите“ във Варна срещу Черно море.

Петата позиция е за вратарят на Ботев Враца Красимир Костов, който събра индекс 2,42 за победата с 3:1 при гостуването на врачани на Дунав в Русе.

Всичко за представянето на вратарите в 27-ия кръг на efbet Лига можете да научите от коментара в прикаченото видео, което е от предаването "Героите на кръга" по DIEMA SPORT.