Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру реализира единственото попадение при победата над Черно море и бе избран за Играч на мача.

Lap.bg
27 снимки

„Винаги, когато играем срещу Черно море е трудно и този мач не се различава. На края на годината всички отбори са изморени. Не са най-хубавите мачове, но са важни. Противника има качества, но имахме повече контрол на двубоя, отколкото преди. Труден момент след европейските турнири. Трябваше да покажем на терена, че притежаваме качества, за да опровергаем критиците“, заяви Кешеру.

„Тренираме статични положения и накрая вкарахме един. Играхме с комфорт перз второто полувреме и това е опасно. Ако не вкараш втори гол си под напрежение. Черно море имаше няколко ситуации. Черната точка за нас е, че в последната третина не успяхме да завършим с удар. Тази година сменихме много футболисти. Силата на отбор бе, че играчите се познаваха. Играехме заедно дълги години, но сега започваме да се сработваме“, добави още той.

„Направих си шега, когато подписах новия си договор, че искам да стигна до 200 гола. Имам още една година и ще видим, ще бъде страхотно. Мотивация имам, а тялото и главата ми се държат, няма да имам проблем“, каза нападателят.