Наставникът на ЦСКА 1948, Тодор Киселичков, вярва, че успехът с 1:0 срещу Локомотив Пловдив беше изцяло заслуга на футболистите. "Червените" влязоха в челната 6-ца след престижния успех срещу "смърфовете". 

„Равностоен беше мача. Спечелихме важен двубой за класирането. Беше много трудно, Локомотив е много силен отбор. Футболистите се постараха и се вложиха докрай. Направиха страхотен мач и победата е напълно заслужена“, започна специалистът.

„Доволен съм от победата и създадените положения. Искаме да отбелязваме повече като бройка попадения, но затова се изисква работа и усъвършенстване“.

„Нищо специално не казахме на играчите. Опитахме се да ги мотивираме. Няма магьосник, който да промени нещо за 2-3. Заслугата е изцяло тяхна“.

„Във всеки един компонент трябва да се подобряваме, така че ще работим в тази насока. Не съм имал разговор за бъдещето ми в клуба. Не искам да обсъждам темата. Бях помолен да поема нещата за този мач, оттук-насетне всичко е в ръцете на ръководството“, завърши Киселичков.