Отборът на Спартак Варна отстъпи драматично с 2:3 срещу Локомотив София в дебюта на Тодор Киселичков начело на отбора, но новият старши треньор вече вижда напредък в играта.

„Не мога да повярвам на това, което се случи. Причините за загубата са много, има и в нас вина. Вместо да вкараме гол в последната минута и да спечелим, една изритана топка направи карамбол и загубихме заради нещо като падане в наказателното ни поле“, заяви Киселичков след края на мача.

Антон Узунов
99 снимки

„Бяхме почти спечелили точка и тя щеше да подейства добре на микроклимата в нашия отбор. Щяхме да получим увереност, за да започнем да побеждаваме, което рано или късно ще се случи. Тази точица обаче можеше да бъде искрицата“.

„Настроението се повдигна през седмицата и футболистите ни направиха добър мач, а и затрудниха максимално Локомотив в София. И аз като всеки друг треньор се опитвам да заздравя играта в защита и въпреки трите гола днес, виждам напредък. Искаме такъв и в нападение. Някои неща се получиха“, заяви Киселичков след мача.