Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков коментира успеха на тима с 1:0 над Локомотив Пловдив в мач от 26-ия кръг на efbet Лига. С тази победа отборът ще бъде в първата шестица на първенството.

"Изключително труден мач. Срещнахме много добър мач, който доста дълго време нямаше загуба. Благодарение на уменията на футболистите и себераздаването съумяхме да спечелим. Изключително сладка и важна победа", коментира той след успеха.

"Всеки един мач ще се излиза за победа, това ще е целта, това е част от това отборът да израства. Изоставането е доста голямо, но няма да има мач, в който да не излезем за победа. Отборът излезе и се опита да победи, постигна победа, не сме правили сметки, излязохме и победихме. В този отбор има доста добри футболисти, както и сериозна организация, няма как да не излезеш и да не искаш да победиш", добави той.

"Не ми стана приятно когато страничния съдия вдигна флага за засада първото полувреме. Исках да вкарам гол, да победим, играхме с доста млади момчета. Радвам се, че второто полувреме успях да вкарам гол", коментира Ивайло Чочев, който реализира победното попадение за ЦСКА 1948.