Старши треньорът на Арда Николай Киров похвали своите футболисти след успеха с 3:2 над Етър. Белия смята, че отборът му е стоял добре физически, въпреки кадровите проблеми, които има в отбора, както и липсата на футболисти поради наказания.

Киров отчете, че в Кърджали още не мислят за финалния мач за Купата на България – срещу ЦСКА, който е през май месец.

„Лесни мачове няма. Очаквах да ни бъде тежко поради няколко причини. Бях наясно, че Етър ще е добре подреден и самият резултат може да ги накара да излязат по-напред. Опитахме да направим контраатаки и нормално реализирахме повече голове от противника”, започна Киров.

„Винаги може повече във всеки един компонент. Когато настъпи умората в края на полувремената, показвахме грешки, но все пак бяхме стабилни. Засега се справяме с липсите на играчи. Мисля, че имаме още един нов наказан за следващия двубой. Трудностите ни карат да израстваме като отбор”, смята Киров.

„Второто полувреме показва, че физически стои добре, независимо от поредицата от мачове, защото в неделя идва следващия двубой. Все още не мислим за финала за Купата, сега са важни мачовете в шампионата и да държим преднината пред отборите зад нас”, завърши Николай Киров.