Наставникът на Арда Николай Киров бе изключително доволен от победата с 1:0 над Берое в Кърджали. Така отборът се утвърди на четвъртото място.

"Още вчера стана реално влизането ни в първата шестица. Въпросът е и как ще се подредят отборите там. Затова днешната среща бе много важна. Изключително съм щастлив от днешната победа", започна той.

Доста дисциплинирана игра на нашия състав. Трудна победа и като морално волеви качества. Играят почти едни и същи. Днес вкараха доста воля. Когато ги вложиш, дори съдбата ти се отблагодарява. Тази победа е едно удовлетворение за труда", призна Киров.

За спасяванията на Караджов в последните минути:

"Втори мач вече се случва това. Изявите на всеки са важни. Идва моментът всеки да помогне. В последните два мача това е нашият вратар."

"Колективът е на доста виско ниво в нашата съблекалня. Когато това е така, винаги има шанс да победиш. Трудно е положението, но се надявам контузените да започнат да влизат, защото имаме нужда от тях. Милен Стоев е здрав. Надявам се другите, които са основата на нашето нападение възможно най-скоро да се върнат в игра", каза специалистът.

"Ние в тази серия всяка седмица играехме за купата. За наша радост ковяхме победите, защото в първенството има вероятно да наваксаш изгубените точки", допълни треньорът.

За Етър:

"Това са най-трудните двубои - когато играеш срещу мобилизиран провитник, който се бори за оцеляването си. Надявам се да подготвим по най-добрия начин тактически."