Николай Киров даде своята оценка на двубоя между неговия ЦСКА 1948 и Локомотив София. Бившият наставник на Ботев Пловдив акцентира върху тактичеките грешки на своя отбор, но заяви, че според него равенството 2:2 абсолютно отразява показаното на терена.

"Двуостър двубой, като и двата отбора имахме добри преходи към чуждата врата. Равенството общо взето е реалния резултат. Допуснахме една и съща грешка два пъти. Не може просто така да допускаме някакви тактически пропуски, това са сериозни грешки", заяви Киров. 

"Решението на този проблем е да започнем да мислим трезво. Днес за пореден път се оголихме в защита сериозно. Оставяхме много големи пространства в средата също. Трябва да работим върху много неща. Всяка точка до края на есенния полусезон ще ни е ценна".

"Нормално е когато губиш на полувремето, да предприемеш нещо. Пиргов имаше и проблеми с рамото. Не мога да кажа сега какво е състоянието му и това на Крум Стоянов, но дано не е нещо сериозно, защото виждате - семпла група сме", завърши старши треньорът.