Треньорът на Арда Кърджали, Николай Киров, сподели, че двубоят срещу ЦСКА 1948 от четвъртфиналите на Купата на България, завършил с успех с 1:0 за кърджалийци, е представлявал един типичен турнирен мач. Специалистът смята, че двата тима са били равностойни, но една грешка е решил мача. 

„Спечелихме победата по труден начин. Получи се типичен турнирен мач, където този, който допусне по-малко грешки, ще спечели. Възползвахме се от една противникова грешка“, започна Киров.

„Мисля, че отборите у нас се познават, така че не мисля, че имаше изненади. Възползвахме се от една ситуация, за да продължим. Много е важно, че имаме състезатели, които да пълнят дупки, особено с оглед на факта, че скамейката ни е доста по-къса“.

„Алекс Петков е младо момче, което има качества и се надявам да намери среда при нас. Важно е младите български играчи да търпят развитие при нас, надявам се да продължи да се труди и в тренировките. Отборът ни е съставен от добра сплав между млади и стари, което за момента ни дава добри резултати. Рано е да мислим за спечелване на турнира, на първо време имаме мач след броени дни и трябва да възстановим за него“, завърши наставникът на Арда.