Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров призна, че отборът му не гледа към класирането в efbet Лига. Все пак той акцентира задоволството си от актуалното трето място за тима му, а също така изрази и признанието си към починалия по-рано през деня треньор Никола Спасов.

„Действително е така, че доминирахме през целия двубой. Вкарахме два гола, създадохме и други ситуации. Доволен съм от състезателите и играта, която показаха те”, започна Киров.

„Не мислим изобщо за класирането сега. Първенството е много изравнено, както от представяне на отборите, а и от точков актив. Рано е да говорим за класиране. Важно е да сме агресивни и концентрирани, както бяхме днес. Когато се получават нещата в атака, напълно нормално е да печелим точки”, продължи треньорът на Арда.

„Силно се представиха днес халфовете зад нападателите. Мисля, че имаше 4-5 добри подавания напред и заслугата е на целия състав. Третото място трябва да дава самочувствие на играчите. Има още върху какво да работим. Не мислим за класиране, а как да подиграваме играта си. За жалост Петко Ганев ще липсва дълго време, дано да се възстанови бързо”.

„Днес треньорската гилдия загуби един изключително етичен, коректен, добър човек. Човек, който за жалост беше пример на поведение и подражание към нас младите треньори. Бог да прости Никола Спасов и вечна му памет”, завърши с изказването си Николай Киров.