Наставникът на Дунав Людмил Киров коментира мача с ЦСКА и поражението с 0:4. Въпреки изражението на резултата, той обяви, че е доволен от показаното от играчите си, защото в състава си имаше доста млади момчета, някои от които дебютираха. 

"Добро представяне на моите футболисти. Знаехме, че ни чака труден мач, направихме доста кардинални промени. Преди дни се разделихме с четирима основни играчи, защото така прецених. Дадохме шанс на няколко млади момчета, но като цяло ЦСКА беше по-добрият отбор и заслужено победи", заяви Киров пред DIEMA SPORT. 

"Играем срещу ЦСКА и казах на младите момчета, че голям се става, когато играеш с големите. Точно днес трябваше да запишат дебют. Пожелавам им добро бъдеще и ще станат добри футболисти. Трябваше да вдишат въздуха на този стадион", добави треньорът и разкри плановете за зимна селекция. 

"С ръководството разговаряхме, че ни трябват 4-5 играчи. Разговаряме с тях, стигнали сме до някакво съгласие. Но тези момчета, които участваха, трябва да бъдат подкрепяни от феновете. те не сервират нищо ново, днес играха като равен с равен", добави Киров и коментира раздялата с Ахмед Ахмедов, който беше обявен за играч на ЦСКА. 

"Търсим заместник на Ахмедов. Той е един добър футболист, може да играе във всеки мач. За мен е добре и не е добре, че Ахмедов си тръгва. Лошо е, защото ни взеха играчите. Добре е, защото се вижда работата ми, че се развиват играчите. Нека Ахмед си удвои головете в ЦСКА", добави треньорът и накрая коментира дали е възможно досегашният президент Симеон Симеонов да се върне начело. 

"Симеон Симеонов е покрай отбора, помага на мен и футболистите, но няма как да ви отговоря дали се връща в отбора", завърши Киров.