Старши треньорът на Арда – Николай Киров бе доволен след победата с 2:0 като гост на ЦСКА 1948. Специалистът бе на мнение, че тимът му е бил по-добрият отбор на терена и заслужено е спечелил.

Антон Узунов
56 снимки

„Заслужена победа, стабилна игра в защита, имахме ситуации за отбелязване. Прекрасни два гола. Победите носят самочувствие, което е нужно“.

„Ранния гол успокоява състезателите, но стават и обрати. През цялата среща стояхме стабилно. Подготвяхме се шест дена за тази среща. Състезателите изпълниха замислите за срещата и нещата се получиха. Един от замислите беше да пресираме агресивно противника“.

„Има какво още какво да се работи от защита в атака и от атака в защита. Най-трудно се постигат преходите. Особено след като отнемем топката, много по-бързо можем да излезем на контраатака“.

„Най-вече да помогне да вдигне самочувствието, предстоят тежки двубои. Играчите имат определени качества, важно е да ги покажат“.

„Тепърва ще се запознаем детайлно с Ботев. Да преценим силните качества, имат нови състезатели и да се възползваме от някои детайли, в които Ботев не е добре“.

„Това трябва да радва ръководителите на клуба. Да имаш двама национали в първия тим и един в младежкия отбор е показателно за работата в клуба“, заяви Киров.