Николай Киров даде своето мнение след победата на ЦСКА 1948 над Царско село с 2:0. Старши треньорът отново отбеляза слабата ефективност на своите в предни позиции. Киров отбеляза, че националът на България Даниел Наумов не е спирал да тренира и не е изненедал никой със силното си представяне. Разяснението от бившия треньор на Ботев Пд и Арда дойде на фона на днешните спекулации около бъдещето на вратаря.

„Труден си направихме мача ние самите. Мисля, че трябваше да решим нещата през първата част. В завършващият удар се къса нишката – там ни е проблемът отдавна. С двама нападатели имаме по-масирано присъствие в наказателното, въпреки че е риск. Ние го поехме и сме удовлетворени. Ботев е силен противник, пожелавам им успех в дербито на Пловдив“, започна специалистът.

„Неизвестен е противникът, те използваха много състезатели, а и различни схеми. Малко по-изнервени бяхме, което пък допринесе и за финала на мача. Абсолютно излишен червен картон”, допълни той.

„Венци Василев получи спазъм и решихме да го запазим. Задачата на хората, които влизат е да променят резултата. Днес резервите успяха. Важно е да излезем от опасната зона. В следващия двубой срещаме противник, който е по-напред от нас и трябва да покажем нещо различно срещу него“, завърши Киров.