Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Киров сподели разочраованието си от неумението на "червените" да завършват атаките си при поражението с 0:1 срещу ЦСКА. Специалистът добави, че е доволен от агресията, но във финалната третина нещата за тима му куцат. 

„Не ни достигна попадение. Няма как да искаме точки, без да бележим голове. Не се справихме там. По отношение на агресията бяхме много по-добри спрямо предишния двубой. Нашите изстрели обаче бяха само от статични положения и там трябва да акцентираме, не можем да си доизградим атаките“, започна Киров.

„Те отпаднаха физически втората част. Запознахме добре, но след техния гол имахме доста проблеми. Не съумяхме обаче да доразвием собствените си атаки след пресата.

„Последното решение липсваше във финалната третина. Имаме си го този проблем. През целият двубой съм доволен от агресията, но има други важни неща в спорно-технически план, в които изоставаме“.

„Нормално е играчите да са затормозени и е нормално да им липсва самочувствие. Само ние обаче може да излезем от тази ситуация, трупайки актив“, завърши той.