Наставникът на Берое – Николай Киров, сподели след равенството 1:1 с Хебър, че част от играчите му са били притеснени. Той отдаде това на факта, че на старозагорци им липсват точки в шампионата.

„Много са причините.Определено имаме проблеми, както в едната, така и в другата. Няма какво толкова да се коментира този двубой. Не мисля, че блестеше с някакво качество. Имаше доста притеснени хора. Когато липсват точки, хората са притеснени. Целта пред нас до нова година е да съберем повече точки”, коментира Киров.

„Всички офанзивни играчи взеха участие. Проблемът е, че състезателите в преден план трябва да бъдат повече и като бройка, и като качество. Някои се получиха, но с натрупване на умората започнахме да играем на крак. Когато няма дълбочина, трудно може да се организира атака. С трениране можем да изчистим грешките. Етапът е такъв, че не може да се наблегне много на тренировките. Имаме проблем с хомогенността на състава. Лошото е, че в атака ще имаме наказан състезател, което не е приятно и пак ще трябва да прекрояваме състава”, каза още той.