Голмайсторът на Лудогорец Кирил Десподов говори след победата на разградчани над Шахтьор Солигорск в реванша от първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

38 снимки

„Добре се чувствам, щом сме победили и продължаваме напред. Тежък мач, но всичко мина добре. Победихме“, заяви Десподов.

„В първият мач имахме повече ситуации за гол, но и преди това казах, първото полувреме успяха да ни затворят много добре пространствата между линиите. Знаеха, че това ни е силата и ни оставиха да владеем топката. Второто полувреме се отвориха малко и видяхте. Добрите отбори с една ситуация наказват“, добави още той.

„Нямам никаква представа, следващият съперник ни е ЦСКА. Целият отбор направи попадението. Атаката тръгна от Кристиян Кахлина, а след това Каули ми подаде топката перфектно. Благодаря му за перфектната асистенция. Това е отборен гол. Радвам се, че успяхме да победим и продължаваме напред. Дали аз съм вкарал или някой друг, няма никакво значение. Важното е отбора да върви напред и колективът да е на ниво“, каза нападателят на Лудогорец.

„Срещу ЦСКА ще подходим сериозно. Това е финал за Суперкупата и няма за какво да се пазим. Има трофей и искаме да го спечелим. Ще хвърлим максимално“, заяви Десподов.