Лудогорец се наложи над Етър с 2:0, а Клаудио Кешеру постави началото на победата на "орлите", след като отбеляза първото попадение за тима. След двубоя голмайсторът призна, че мачът е бил труден и победата е изключително сладка.

"Всеки мач е труден, защото всеки отбор дава всичко от себе си срещу нас. Мачът срещу Лудогорец и винаги мачът в Шампионска лига. Трябва да сме винаги концентрирани. Днес те играха доста интересно. Защитаваха се добре, с много желание и много енергия. Ако не вкараме бързо един гол, винаги е така. Второто полувреме влязох с негативна енергия и отбелязахме", призна Кешеру. 

"Когато имам желание, изливам цялата си негативна енергия и знам, че е голяма. Днес се видя. Влязох с енергия и желание и накрая се получиха нещата така, както искам", допълни голмайсторът.

"Когато искаш топката и не те е страх, почват и другите да мърдат и да имат самочувствие. Когато съм на терена, усещам, че другите също си вдигат самочувствието. Познаваме се, вярваме си и накрая нещата се получават."

"Както казах и преди, имах контузия на коляното, на глезена, карантината. В един момент мислех, че това няма да свърши. Желанието обаче е последното, което си тръгва от мен. Два мача, два гола и два пъти играч на мача. Това са индивидуалните неща, но това, което искам да се покаже, е победата на отбора. Трябваше ни много след мача в сряда, когато не играхме добре. Трябваше ни победа, за да се види, че още сме тук", завърши Кешеру.