Авторът на цели 4 попадения в мача срещу Етър - Клаудиу Кешеру, сподели радостта си след разгромната победа над Етър. Румънецът заяви, че отборът качва нивото си и очаква още по-добри игри от "орлите". 

"Чувството е много хубаво, както винаги. Това е работа на всички колеги, защото топките дойдоха точно, където исках. Това е качество. Днес видяхме много повече работа от тази, която търсехме и на лагера. След седмица очакваме да се вижда още повече подготовката ни", призна Кешеру. 

"Мисля, че щяхме да спечелим мача и без червения картон, но това бе моментът, в който те усетиха, че нямат никакъв шанс. Точно след първия гол те имаха добра възможност, а и наистина ние не бяхме толкова спокойни. След това обаче вкарахме втори гол и усетихме, че ще е много по-лесно. Те паднаха духом, а ние се вдигнахме и бе малко по-трудно за тях." 

"Със сигурност вдигаме нивото. Срещу Своге за Купата не играхме както трябва, днес беше по-добре. Идват нови мачове срещу силни отбори, това ще е тестът. Сега може да казваме, че не досега не сме били концентрирани, но сега вече няма защо да не сме на 100%", завърши голмайсторът.