Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру даде специално изявление за предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT. Той говори за предстоящата битка срещу Ференцварош в груповата фаза в турнира Лига Европа, както и дербито с Левски в efbet Лига.

"Трябва да сме същите след тези мачове, работата трябва да се свърши. Вътре в групите сме, почнахме много добре, рискът е да очакваме да е лесно, но това няма да се получи. Концентрирани сме, има самочувствие в играчите, даваме 100 % от себе си, това е важно преди такива мачове", коментира Кешеру.

"Първите два мача бяха като елиминация, сега трябва да печелим повече точки от другите отбори, стратегията е различна. През юли голяма част от отбора не бяха готови, сега е различно, имаме идеи, имаме и самочувствие", добави румънският нападател.

"Нещата са по-точни, няма да коментирам повече. Разбираме какво се очаква от нас, по-спокойни сме. Много е рано да говорим за мача с Левски. Чувам добри отзиви за Левски, те започнаха доста добре първенството, в този мач ще видим точно къде сме, къде са Левски, къде сме ние", добави още той.

"Когато се чувстваш добре на едно място, знаеш как трябва да работиш, всички от теб очакват една дума, това е необикновено, когато влизаш в базата се чувстваш много добре", завърши изказването си нападателят.