Защитникът на Царско село Мартин Кавдански бе избран за Играч на мача срещу Монтана, завършил с драматична победа с 4:3 за столичани. Второто полувреме на двубоя в Монтана се игра при непрестанен снеговалеж, което допринесе за зрелището, което двата тима сътвориха.

„Благодаря за наградата, тя е за целия отбор, защото днес извоювахме много трудна победа. За нас беше важно да спечелим трите точки, без значение на играта. През първото полувреме теренът позволяваше да се играе, тогава надиграхме Монтана и вкарахме два гола. През второто полувреме видяхте какви бяха условията и теренът не позволяваше да се играе футбол. Второто полувреме беше битка и характер”, коментира той.

„За съжаление не се адаптирахме бързо, и с наши грешки помогнахме на Монтана да се върнат в мача, но хубавото е, че показахме характер, Върнахме гол, след това вкарахме четвърти и се радвам, че спечелихме”.

Монтана след втория гол показа еуфория, но изобщо не ми е минавало през главата, че могат да ни обърнат. Това допълнително ни мотивира да вдигнем оборотите и да вкараме трети и четвърти гол. Левски си е Левски, няма какво да коментираме. Уважаваме ги, както тях, така и всички останали. Показали сме, че можем да победим всеки в тази лига, така че излизаме за победа”, завърши бранителят.