Председателят на Съдийската комисия към БФС - Виктор Кашай, коментира изказването на президента на Славия Венцеслав Стефанов по негов адрес. Преди няколко шефът на „белите“ скочи на съдиите след победата над Септември с 1:0 в мач от 13-ия кръг на efbet Лига.

„Хич не се сещам Сватбата млад съдия ли беше? Или този другият, дето ни отряза главата? Моля ти се. Касай си седи в Унгария, тук някакъв негов, не знам какъв да го нарека, пише нарядите - нито ги знае, нито ги познава. Делегат беше Петър Петров, който беше шеф на съдиите. Данчо Сталев даже са го извадили от делегатството - достоен и можещ човек. Идва един от унгарската пуста и ти казва, че Гошо, Пешо и Тошо ще бъдат съдии. Михайлов е виновен за това, че е сложил този Касай. А Касай като са го сложили трябва да си гледа работата принципно, а не да се чеша по Будапеща и да ни праща тук един… Да кажа ли точно какво? Няма да кажа“, заяви тогава Стефанов по адрес на Кашай.

БГНЕС
17 снимки

Той от своя страна коментира изказването на президента на Славия по следния начин:

„Моята работа е да работя със съдиите и аз не се меся в работата на другите хора. Всеки може да си говори, каквото иска, но той със сигурност не е запознат със ситуацията такава, каквото е. Ако някой иска и е толкова заинтересован, може да дойде да прекара една седмица с мен, за да види как точно аз работя. Понякога многото говорене не помага на българския футбол“.