Прокуристът на Ботев Пловдив - Асен Караславов, изрази надежди, че отборът ще изглежда по-добре през пролетния дял на първенството. Той коментира и преговорите с руския милиардер Антон Зингаревич. 

"Мисля, че започва по-спокойно годината за Ботев. Водят се преговори с господин Зингаревич, надяваме се съвсем скоро да бъдат финализирани. Оптимист съм, че нещата ще се случат и че ще станат бързо, за да може феновете да бъдат спокойни", призна Караславов пред БНТ.

"Идването на треньора е решение на господин Зингаревич. Работят дълго време заедно и се надявам с него да имаме успехи. Ще се държи на много голяма дисциплина в отбора. Представихме трима нови. Те идват от Дания, като треньорът ще реши дали да се взимат още футболисти", допълни Караславов.

"Няма да повлияе добре липсата на Тодор Неделев, защото той е най-добрият ни футболист. Сигурен съм, че Ботев ще изглежда много по-добре, но е рано да се говори за конкретни цели. Няма да има никакви забавяния и до 2021 година стадионът ще бъде завършен и готов да играем в efbet Лига", завърши Асен Караславов.