Играчът на Локомотив Пловдив Бирсент Карагарен призна, че е имало реален интерес към него от турски отбор. До трансфер обаче така и не се е стигнало.

"И да съжалявам, няма смисъл. Щом не се е случило, значи не е имало да става. Сега съм концентриран единствено върху подготовката с Локомотив. Трябва да се подготвим добре, за да защитим позициите от есента. Искам да спечелим още една купа", сподели той.

Националът поздрави съотборниците си Димитър Илиев и Мартин Луков за наградите след церемонията за Футболист №1 на България.

"Гледах церемонията вкъщи. Знаех, че Луков ще спечели приза за най-добър вратар. Той е много добър футболист и заслужава тази награда. Изкара ни в доста мачове. За Митко Илиев не очаквах, че ще спечели за втора поредна година. Това е много голямо нещо и само мога да се радвам, че играя с такъв капитан в един отбор. Той е нашият лидер и го показва постоянно на терена. Пожелавам им другата година да затвърдят наградите си", каза още Карагарен пред "Марица".

Той коментира и назначението на Ясен Петров за национален селекционер:

"Мисля че е точният човек, който ще поведе национала ни напред. Пожелавам му много успехи и да върне усмивките на българите. Вярвам, че може и ще успее", завърши изказването си Карагарен.