Офанзивният футболист на ЦСКА 1948 Бирсент Карагарен бе избран за Играч на мача след края на двубоя срещу Локомотив Пловдив от 9-я кръг на efbet Лига, спечелен от "червените" с 2:0, като именно Карагарен вкара изключителен гол, който подпечата победата на неговия отбор.

"Благодаря за наградата. Получи се доста добър двубой срещу добър съперник. И двата отбора искахме победата. Възползвахме се от грешките на Локомотив и отбелязахме голове, като се радвам, че спечелихме трите точки", заяви той.

"Не мисля, че срещу Левски играхме лошо. Съперникът също се справи добре. Просто се възползваха от нашите грешки, а ние не успяхме да се възползваме от нашите ситуации. Радващото е, че спечелихме днес, играхме добър футбол и спазихме тактическите указания на треньора", добави офанзивният футболист.

"Даваме всичко от себе си, за да можем да играем всеки мач. Получава се доста добре, печелим и вкарваме голове. Дано продължаваме така и не мисля, че сме толкова лоши да не играем. Тежка е ситуацията, но това е Локомотив Пловдив. Не се предават и винаги излизат от ситуацията. Феновете винаги са с тях и подкрепят отбора. Локомотив не се дели на футболисти и фенове – едно цяло е, винаги е бил и винаги ще бъде", завърши Бирсент Карагарен.

подкрепя българския спорт