Нападателят на ЦСКА 1948 говори за последните два мача на отбора. Той сподели и целите си до края на сезона с екипа на "червените". 

„Много се радваме, че спечелихме последните два мача, които бяха задължително. Върнахме се на победния път. Надявам се да продължаваме още. Всичко в съблекалнята на ЦСКА 1948 е спокойно. Имаше напрежение от неубедителните резултати, тъй като знаем, че сме един от водещите отбори в България. Това ни натежаваше и резултатите не идваха. Всичко беше на всяка цена“, каза Карагарен.

„Във Враца облекчението беше много голямо. Най-радващото беше, че ние през целия мач искахме да победим. Правихме всичко възможно да вкараме гол, не се получаваше. Ивайло Чочев обърна нещата“.

„Свикнал съм да побеждавам Ботев Пловдив. Вече не ми прави голямо впечатление. Може би те се надяват да спечелят, но не им се получава. Дано да продължаваме да печелим занапред“.

„Конкуренцията при нас е много голяма. Имаме много национали и всеки иска да играе. Всеки иска да играе и да се раздава на терена. Който треньорът каже, той ще играе. Това е положението. Николай Панайотов има добри виждания върху нещата, въпреки че е доста млад. Има голямо бъдеще. Пожелавам му успех и дано продължава в същия дух. Свикнах с отбора. За себе си се надявам да реализирам поне 10 гола през този сезон и да спечеля трофей с отбора", каза още Бирсент Карагарен.