Вратарят на Арда Кърджали Иван Караджов остана разочарован след поражението с 0:2 при домакинството на Царско село в последен мач от 15-тия кръг на efbet Лига. Той все пак допълни, че не трябва да има паника след лошата серия от резултати, а по-скоро отборът трябва да продължи да работи здраво.

„Треньорът ще ни каже причините за загубата. От няколко мача не играем добре. Ще трябва да поговорим и да намерим причините. След два дни имаме нов мач и ще се опитаме да спечелим. Допуснахме грешки и сега ще трябва да носим последиците“, започна стражът на Арда.

„Бяхме разучили добре съперника. Говорехме, че ще разчитат на контраатака. Много грешки от нашия отбор, пропуснахме и доста положения. Ще трябва да продължим да работим, само с тренировки ще подобрим ситуацията“.

„Доста големи отбори са били в подобни кризи. Ще продължим да работим и трябва да гледаме към следващите мачове“.

„Съперникът не е много променен. Имат нов треньор, който има различни изисквания. Ще ги разучим добре и ще трябва да излезем максимално нахъсани и готови за победа. Това е най-важното, да играем с желание, за да постигнем нашите цели“, завърши Караджов.