Вратарят на Арда Иван Караджов отправи изключително критични думи към съдиите след равенството - 0:0, срещу Левски в Кърджали. Караджов акцентира, че е хубаво отборите да ги оставят да играят футбол, защото това се отразява сериозно на българския футбол и следователно на националния отбор. Караджов призна, че когато играят "лъвовете" играят с европейските сили "ядат шамарите", а после футболистите биват псувани.

„Според мен надиграхме Левски, особено второто полувреме. Настинах, но сега ще се лекувам, както се казва, не стигна, но както и да е. Много добра игра от нашия отбор, щастлив съм. Трябва да продължаваме по същия начин, за да си гоним нашите цели. Господинът, който ръководеше нещата, направи така, че ни изнерви и да не можем да играем нашата игра от предния мач. Въпреки това през второто полувреме играхме добър футбол и ще продължаваме да го правим”, започна Караджов.

Антон Узунов
69 снимки

„Доста положително работим с Матич. Мен ме нямаше първите няколко дни. Дойдох тук и играхме добре срещу ЦСКА и днес също. Надявам се и занапред да е така. Има огромна роля той в това нещо. Каквото зависи от нас, ще го правим и ще даваме всичко от себе си. Доста важно е, че е мотиватор. На 32 години съм и не съм срещал такъв треньор. Може да попитате и другите момчета в отбора, те ще кажат същото. Доста хора трябва да взимат пример от него. Опитваме се да играем футбол и така трябва да се развива българския футбол, защото отиваме с националния отбор – ядем шамарите и хората ни псуват. За тримата симпатяги в черно много мога да кажа, но нас само ни глобяват. Те имат голяма роля, че футболът е на такова ниво. Докато не се оправи това нещо… То не може всеки мач, аз съм на успокояващи след всяка среща. Да ни оставят да игарем футбол. Отиваме на „Армията” – пребиват ни, мачът тук – пребиват ни. Червените картони трябва да ги пропуска, прегледайте ги на записите и ще видите. Ако аз бях отсреща в такава ситуация, щяха да ми дадат шест червени картона. Още много мога да кажа, но после аз ще го отнеса. Нека играем футбол и по-добрият да ни победи. Те какво, палят си колите и си тръгват”.

„Надиграхме ЦСКА на „Армията”, а днес показахме още по-добър футбол. По същия начин ще играем и в Разград. Има млади момчета, които да се развиват и да изкарват пари от футбол”, завърши Иван Караджов.