Вратарят на Арда - Иван Карджов, говори за представянето на тима напоследък, който не познава вкуса на поражението вече цял месец, а според стражът отборът е можел дори да е първи в таблицата. 

"Не е важно дали аз ще съм лидер, или друг, важно е отборът да побеждава и да радваме както шефовете, така и феновете. В Арда има много момчета, които могат да са лидери и това ни прави силен отбор. Имаме сплотен колектив и виждате как с българи и един-двама чужденци нещата се получава", заяви Караджов пред "Мач Телеграф". 

"За съжаление изпуснахме доста такива точки, с които сега можехме да сме на първо място в класирането. Но явно трябва да си извадим изводите от тези мачове и да не ги допускаме повече."

Караджов призна, че би се радвал да облече националната фланелка. 

"Винаги е чест за всеки един футболист да носи националната фланелка. Г-н Дерменджиев и неговите помощници гледат всички мачове на Арда и ако преценят, че имат нужда от мен, ще се радвам да помогна на националния отбор."

Караджата дори си пожела финал за Купата на България и колкото се може по-предно класиране в първенството. 

"Надявам се на финал за Купата на България, а за първенството колкото се може по-напред от сегашното 5-то място. Виждате, че вървим в правилната посока", завърши стражът. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.