Героят за Пирин, който донесе победата с 1:0 срещу Арда в последния двубой от кръга - Антон Карачанаков, сподели радостта си от втория пореден успех. Той отново обясни и ситуацията с реакцията му при гола срещу Левски на "Герена". 

„Изпълнихме всички указания на треньора и заслужено спечелихме. Можеше и да е по-убедително, защото изпуснахме доста положения. Трите точки обаче са много важи за оцеляването ни“, започна крилото.

„Треньорите ни казаха, че трябва да вземем максимума от двата мача и е радващо, че победихме. Радвам се, че вкарах победния гол“.

„Прибрахме след червения картон, те са добър отбор. Трябваше да противодействаме компактно и се радвам, че удържахме. В началото ни беше трудно, но с напредването на мачовете влезнахме във форма. Направихме два силни мача в края на миналия полусезон и сега продължаваме по същия начин“.

„Имаме много важен мач във Варна и се надявам да се справим добре. Не искам да говоря за ситуацията с Левски. Реакцията ми беше малко излишна, но не съм показвал неприлични жестове и не съм целял да обидя никого“, завърши Карачанаков.