Капитанът на Славия Денис Карабельов видя позитиви след поражението с 0:2 от Локомотив Пловдив в третия кръг от efbet Лига за сезон 2020/2021. Според него схемата на игра на пловдивчани е неудобна, което ще помогне на "белите" за предстоящите им срещи срещу подобни съперници.

„Локо Пловдив изповядва една различна формация 3-5-2 и като цяло променят доста местата си и са неудобен съперник, но аз се радвам че играят така, защото така се учим да играем срещу неудобни съперници. За нас е плюс, че играхме срещу такъв силен отбор на Локо Пловдив", започна той. 

„Малко или много ще се усети липсата на Ради (Кирилов) и Гогата (Георги Йомов). На Гогата му пожелавам успех. Радващото е, че стояхме все по-добре", продължи Карабельов.

„Много е рано за крайни оценки и броене на точки. Да не забравяме, че играхме срещу много стойностни отбори", анализира капитанът.

„Идват следващите няколко дни. Първо ще анализираме проблемите от днес и ръководството ще ни даде нужните указания за следващия съперник. За моето бъдеще питайте президента", завърши изказването си лидерът на столичани.