Капитанът на Левски през този сезон Андриан Краев подписа договор с една от големите мениджърски агенции в Европа - “Рогон”. Германската агенция, която държи правата на бившата звезда на Ливърпул Роберто Фирмино, на напусналия Пари Сен Жермен в посока Катар Юлиан Дракслер, Жоелинтон, Ерик Максим Чупо-Мотинг от Байерн Мюнхен и други, вече официално представлява 24-годишния халф.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROGON (@rogon)

Както е известно, националът има договор със “сините” до 30 юни 2024 година, като от около два месеца преговаря с клуба, който иска да удължи контракта му. През това време договорът на Краев с бившия му агент Кирил Вангелов изтече и той не бе подновен през август месец.

Интересното е, че един от собствениците на “Рогон” е бившият защитник на Левски - Джон Ингълс, който представлява и брата на Андриан - Божидар Краев, както и Станислав Иванов от Арда Кърджали. Тримата са единствените родни футболисти, които са част от списъка с над 140 професионални футболисти по света на “Рогон”. 
 
Капитанът на 26-кратните шампиони, който е оценен на 2 милиона евро според специализирания сайт - transfermarkt, в момента e 42-ият най-скъп играч в агенцията, където по този показател лидер е бразилецът Жоелинтон от Нюкасъл, който е оценен на стойност 42 милиона евро.