Капитанът на Етър Христо Иванов вярва в шансовете на тима му да спечели срещу Ботев Враца и да се върне efbet Лига. Баражът между двата отбора е утре от 20:00 часа на стадион "Александър Шаламанов" в София.
 
"В Англия мачовете за влизане във Висшата лига се играят за премии по 90 милиона. Ние тук няма да се борим за подобни пари, но настроението в отбора е като преди супер важен двубой. Това е мач, който ден година храни, както се казва в България", каза пред БТА Христо Иванов.
 
Опитният вратар е сигурен, че победата ще е за отбора, който покаже по-голяма мотивация.
 
"Направили сме си нашето разузнаване на съперника. Знаем силните им страни, както и тези, от които евентуално можем да се възползваме. Познаваме се добре, България е малка страна и всички отбори от Първа и Втора лига се знаят добре. Мисля, че в мача ще победи този тим, който е по-мотивиран.
 
Юли Ненов е човекът във форма в Ботев Враца, вкарва много голове напоследък. Като цяло имат добри изпълнители. Ще бъде интересен мач. Етър трябва да се върне в Първа професионална лига, защото му прилича. Защото клубът има голяма история и традиции, Велико Търново е футболен град. Освен това имаме един от най-хубавите стадиони в България", каза още 40-годишният Иванов и отказа да коментира бъдещето си.