Етър приема Ботев Враца в един от решаващите си мачове за място в efbet Лига. На „виолетовите”, които са на 11-о място в класирането, предстоят домакинства срещу директните съперници Ботев Враца и Славия, а между тях и гостуване на Арда.

Двубоят срещу врачани е утре от 17:15 часа на стадион „Ивайло” и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, a главен съдия ще бъде Никола Попов от София.

„Изключено е да подценим мача. Напротив, победата над Берое може само да ни амбицира да вземем трите точки и срещу пряк противник като Ботев Враца. Длъжни сме да затвърдим добрата игра в Стара Загора и да победим утре. Продължаваме битката за спасение и вярвам, че ще я спечелим”, заяви капитанът на „виолетовите” Христо Иванов пред клубния сайт.

Защитникът Венелин Филипов пропуска и предстоящия мач поради контузия, под въпрос все още е халфът Яни Пехливанов, който не бе в групата за Стара Загора поради травма. Етър се раздели официално с бранителя Ерол Алкан, като двете страни прекратиха договора си по взаимно съгласие.

Всички останали футболисти са на линия и са амбицирани за важния мач срещу врачани.