Нападателят на Берое Мартин Камбуров грабна приза за най-добър играч на срещата между "заралии" и Етър, завършила с домакинска победа с 2:0. Легендарният стрелец се отбеляза гол №229 в кариерата си в елитното ниво на българския футбол, с което за пореден път се доближи до рекорда на Петър Жеков. Опитният играч изтъкна, че стиковката между новите играчи на отбора не е необходимото ниво, но очаква това да се изглади с напредване на времето. 

„Накрая успяхме чак да отбележим два гола. Етър се беше затворил, на контраатака имаха ситуации и там имахме късмет. Бяхме търпеливи, радвам се, че успяхме да упорстваме и да намерим победното попадение и трите точки. Имаме много нови играчи и беше очаквано да не сме на 100% в синхрон“, започна голмайсторът на Берое.

„Търпението беше ключово. Чакахме нашият шанс през целия двубой и след като беше отбелязан първия гол имаше малко време. Бях малко изолиран лично, но това е нормално, имаме много нови играчи. Надявам се с достатъчно тренировки и време нещата да се напаснат, за да можем да постигнем целите си“, завърши Камбуров.