Мартин Камбуров вкара първия гол за победата на Берое с 2:1 над Славия и заслужено спечели вота на читателите на Gong.bg за Играч на мача. Ветеранът изравни още един рекорд - за най-много изиграни мачове в елита. Камбуров вече има 454 срещи, колкото има и Марин Бакалов. Първата позиция в тази класация се държи от Георги Илиев с 461 мача.
 
"Не подценявам Славия, уважавам много този отбор, но през цялото време държахме инициативата. При гола се доверих на индивидуалния ми усет към топката и изиграх ситуацията по-нестандартно, а за късмет се получи. Пропуснахме да вкараме втори гол, който да реши изхода на двубоя и бяхме на крачка да си изпатим за пореден път. Знаехме, че отборът на Славия е  опасен при контраатаки, а и ни отбелязаха от първата си ситуация. Важното е, че не рухнахме и продължихме да държим мача в ръцете си. Това ни помогна да отбележим втория гол.  
 
Като изключим Лудогорец и ЦСКА, останалите отбори сме много близко в класирането.  
 
Българска черта е да сравняваме поколенията, но на мен не ми харесва. И преди, и сега не ми е лесно да вкарвам. Имаше много добри защитници навремето, сега също. Не знам дали ще намеря вътрешна мотивация да продължа да играя след Нова година, още не съм решил", заяви Камбуров.