Топреализаторът на Берое и българския шампионат Мартин Камбуров за пореден път заслужи наградата за Играч на мача след попадението си в мрежата на Ботев. Но според него бутилката шампанско би трябвало да бъде за съотборника му Иван Минчев, който изработи дузпата, която таранът реализира и сам вкара втория гол. 

"Не само голът в началото на втората част, но и в първото полувреме държахме топката и имахме повечето ситуации. Минаха три пъти центъра. Бяхме категорично по-добрият отбиор, владеехме топката, всичко беше в наша полза. Липсваше ни само ранният гол. Но и той се получи и после ни беше по-лесно", заяви Камбуров пред DIEMA SPORT. 

"Мисля, че Иван Минчев заслужава повече бутилката. Да, аз реализирах дузпата, но той направи дузпата, вкара и гол, но той заслужаваше. Целият отбор се стара, имахме много положения", сподели Камбуров и разкри, че тази година отборът трябва да преследва по-високи цели.

"Важното е, че след такъв мач, като този с Левски, останахме на земята и не летяхме в облаците, че бихме на "Герена". Тая година имаме стойностен отбор, който може да се бори за по-предна позиция", заяви таранът и обяви, че попадението в мрежата на Ботев не е по-специално за него. 

"Не деля съперниците, легенда съм на Локомотив, играл съм силно там и като вкараш на Ботев е тръпка. Но важното е, че голът ми помага на отбора, а не толкова срещу кой съперник съм го вкарал", завърши 38-годишният ветеран.