Неяснота цари около бъдещето на Черно море, тъй като 20 дни преди края на сезона договорите на няколко основни футболисти изтичат, а до този момент не са им предложени нови.

Сред тези, които могат да станат свободни агенти на 30 юни, ако не получат предложение да преподпишат, са и двамата капитани Даниел Димов и Васил Панайотов, както и още няколко основни футболисти.  Същата е ситуацията и със спортно-техническия щаб, тъй като контрактите на наставника Илиан Илиев и неговите помощници също изтичат след края на първенството, научи Gong.bg.

start-photo.bg
84 снимки

Предстои да видим дали в близките дни нещо ще се промени, тъй като Черно море се представи на високо ниво през пролетта, и показа, че има изграден състав и собствен стил на игра.  Сега „моряците“ са амбицирани да стигнат до бараж за Лига на Конференциите, и доколко ще успеят, ще се разбере след резултатите в последните им четири мача. 

В тях Черно море приема ЦСКА 1948 в събота, после гостува на Левски и Локомотив Пловдив и завършва сезона с домакинство на Лудогорец на 7 юни.