Левски продължава с подготовката си за новия сезон в efbet Лига. Треньорът на „сините“ Георги Тодоров залага на двуразови тренировки, като сутрешното занимание е почти изцяло насочено върху физическата подготовка на тима.

Антон Узунов
59 снимки

Днес на „Герена“ столичани направиха поредната си тренировка, а впечатление правеше отсъствието на четирима от основните състезатели на тима. Две от звездите на Левски, които усилено са спрягани за продажба – Станислав Иванов и Паулиньо не тренираха със своите съотборници. По информации атакуващите футболисти нямат проблеми с контузии. От заниманието отсъстваше и Станислав Костов, който днес ще проведе среща с ръководството на „сините“, за да се изясни неговото бъдеще на „Герена“. Логично от тренировката отсъстваше и разделилият се с клуба Деян Лозев.

Единствено отсъствието на централния защитник Холмар Ейолфсон не правеше впечатление, тъй като исландеца се възстановява от травма. Преди седмици бранителят заяви, че ще е готов за старта на шампионата. В момента и той е в листата за трансфери като един от най-конвертируемите футболисти на Левски.

С тима усилено се подготвяше и спряганият за продажба в Галатасарай Найджъл Робърта. Нидерландецът тренира на пълни обороти и изчаква новини за бъдещето си. Друг играч, който е спряган за напускане на „Герена“ Насиру Мохамед също тренира с тима.