Бъдещето на любимеца на феновете на Левски Билал Бари е неясно. Мароканецът има договор със "сините" до края на сезона, като към този момент не е ясно дали ще получи предложение за нов. 

"Този въпрос ще остане без коментар, защото това е клубно решение. Бари не е случаен играч. Той е един от любимците на публиката. Надяваме се той да се възстанови, защото не е напълно възстановен. Всички виждаме това. Имаше момент, в който щеше да бъде задействан в мача, но точно тогава вкарахме гол и си променихме стратегията", заяви треньорът на Левски Николай Костов на въпрос на Gong.bg за бъдещето на нападателя след победата с 1:0 над Берое. 

StartPhoto.bg
52 снимки

Билал Бари е част от Левски от февруари 2021 година, когато беше привлечен от Монтана. През лятото на същата година той беше единственият чужденец, който остана на "Герена", въпреки тежкото финансово състояние на клуба. След завръщането на Станимир Стоилов се превърна в ключова фигура в състава, прекъсна серията си от 27 мача без отбелязан гол, след което беше с основен принос за спечелването на Sesame Купа на България. 

През ноември 2021 година Бари удължи договора си с Левски, като го направи без да получи повишение на заплата, съобразявайки се с финансовите рамки, които "сините" си бяха поставили. 

Мароканецът лекува дълго време тежка контузия и се завърна в игра през март в контролата със Спортист Своге, като се отчете с гол. 

Билал Бари има 66 мача за Левски, в които е вкарал 13 гола и е направил 5 асистенции. Играл е още за Ланс, Беркане, Конкордия и Монтана