Липсата на изявен голмайстор и лидер са слабите места на отбора, смята бившият футболист на Левски Николай Тодоров–Кайзера. Халфът остави името си със златни букви в историята на клуба с победния си гол и отстраняването на Глазгоу Рейнджърс в 1/16-финалите на Шампионската лига през 1993 г. 
 
"Когато аз играех, Наско Сираков като му подадат пет пъти, той задължително вкарваше два гола. Сега няма такъв изявен голмайстор, за съжаление. Няма и лидери", заяви Кайзера в Пресклуб „България".
 
Според него Станимир Стоилов е идеалният вариант за треньор на Левски. 
 
"Честата смяна на треньорите води и до текучество на играчите, което пряко рефлектира върху качеството на футбола. Ние виждаме как отбори се градят с години, за да превземат европейския връх. Мъри Стоилов би бил идеален треньор за Левски. От треньора зависи да се дава шанс на един или друг футболист, добави Кайзера. ДЮШ са  бъдещето и държавата и БФС заедно могат много да помогнат за тяхното развитие", каза още Тодоров. 
 
Той е категоричен, че Левски е жив в последните пет месеца благодарение на феновете.
 
"Огромната енергия сплотява привържениците на Левски в името на оцеляването. Признавам, изненадах се. Заради феновете клубът остана жив", добави Николай Тодоров.
 
Бившият халф прогнозира победа с 2:0 за Левски във вечното дерби с ЦСКА в събота. 
 
"Подготовката преди дербито беше същата, както за останалите мачове, но в седмицата преди да излезем срещу ЦСКА, атмосферата беше друга. Това не може да се опише с думи. Иска ми се в събота да се получи хубав мач и смятам, че Левски ще победи с 2:0", заяви Кайзера, който има над 180 мача за Левски и 3 шампионски титли.