Футболистът на ЦСКА Жорди Кайседо бе избран за играч №1 на 18-ия кръг в efbet Лига. Пред медиите нападателят заяви какво го е довело в България и каква е целта му с червения екип. 

"Благодаря за наградата. Благодаря на отбора си, на съотборниците си и на всички в клуба, които ме приеха много добре още от първия ми ден. Ще направя всичко за тази фланелка", заяви Кайседо при награждаването си. 

"Аз вече бях свободен агент. Мениджърът ми се свърза с мен и каза за предложението от ЦСКА. Веднага след това проверих в интернет клуба. Видях историята на клуба, феновете и след като се уверих, че е силен европейски отбор, не се замислих дали да дойда", заяви Кайседо, разкривайки подробности около трансфера.

"България е много гостоприемна, а София е много красив град. Още от пристигането си се чувствам добре, адаптирам се. Доволен съм от клуба и от всичко, което ме заобикаля." 

Lap.bg
5 снимки

"Нивото е високо, а футболът е доста интензивен. Не бях свикнал, но постепенно се приспособявам. Целта ми е да помагам на отбора, да давам най-доброто от себе си. Надявам се да вкарвам много и да се отличавам", допълни нападателят. 

"Не идвам да замествам. Али Соу направи добри неща, но аз съм тук да си върша моите неща. Ние сме съвсем различни играчи, тук съм да давам най-доброто от себе си. Знам, че той бе важен играч за клуба, ще се опитам и аз винаги да съм на ниво." 

"На първо място ме привлече шансът да играя в Европа. Освен това ЦСКА е институция. Нямах възможност да говоря с Марселиньо и Кишада, бях в добри отношения с тях във Витория, но аз вече бях извън отбора, когато ЦСКА се свърза с мен", призна Кайседо. 

А на коя футболна мегазвезда се възхищава и как се работи с Бруно Акрапович можете да разберете от прикаченото видео. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.